OLIMPIJSKI ČAS


16. septembar 2019.

25 učenika IV, V i VI razreda naše škole je zajedno sa preko 200 dece sa teritorije grada Kikinde, danas učestvovalo  na Olimpijskom času koji je imao za cilj da ih upozna sa olimpijskim vrednostima. Neke od najvažnijih vrednosti su radost igre, fer plej odnosno poštena igra, izuzetnost i jedinstvo duha, tela i uma.

Učenici su kroz raznovrsne sportsko-edukativne radionice stekla znanja o istoriji Olimpijskih igara, olimpijskim simbolima i sportovima. Kao i o poznatim sportistima koji predstavljaju olimpijske heroje današnjice.

  

 

Sa učenicima se družila i naša olimpijka, Miroslava Najdanovski, koja se nedavno oprostila od plivanja. Zahvalila se gradu Kikindi za koji je vežu lepe uspomene i poželela učenicima da se lepo provedu. Da izaberu sport koji će trenirati i da nauče nešto o sportskim i olimpijskim vrednostima.

Ovim programom su obuhvaćeni najmlađi osnovci koji su se uz pomoć specijalno dizajnirane olimpijske vežbanke bolje upoznali sa Olimpijskim igrama.

Učenici su takođe imala priliku da učestvuju u TreninGO radionici i da se tako bolje upoznaju sa mobilnom aplikacijom koja ima za cilj da motiviše mlade da budu aktivni, da redovno vežbaju i žive zdravim načinom života.

 


 

Statistika

610358
Danas
Juče
Ova nedelja
Prošla nedelja
Ovaj mesec
Prošli mesec
Ukupno
2054
1736
11129
582516
8011
63547
610358

Prijava

Copyright © 2017 OŠ "Slavko Rodić" | Omladinska 4, 23312  Banatsko Veliko Selo | Tel/fаks: 0230/451-408 |
 | e-mail: osslavkorodicbvs@gmail.com | Svа prаvа zаdržаnа.

"Budite sa onima koji pevaju, pričaju, uče, uživaju u životu i nose radost u očima.

Jer radost je zarazna i uvek uspeva da pronađe rešenje tamo gde logika nalazi samo objašnjenje za greške."

Paulo Coelho

JSN Dome template designed by JoomlaShine.com